RF DF SJ |
Prevencia chorôb oviec a kôz |
PP |
2 |
DF |
8k (2/3) | --- |
|
RF DF SJ |
Príprava bakalárskej práce |
PP |
2 |
DF |
--- | 0k (0/2) |
|
RF DF SJ |
Základy laboratórnej diagnostiky |
PP |
2 |
DF |
--- | 5k (0/3) |
|
RF DF SJ |
Nutričné a dietetické hodnotenie krmív |
PVP |
2 |
DF |
2k (1/2) | --- |
|
RF DF SJ |
Salašníctvo* |
PVP |
2 |
DF |
--- | 2k (1/2) |
|
RF DF SJ |
Akvaristika |
VPR |
2 |
DF |
1k (0/2) | --- |
|
RF DF SJ |
Kynológia |
VPR |
2 |
DF |
1k (0/2) | --- |
|
RF DF SJ |
Základy génového inžinierstva |
VPR |
2 |
DF |
--- | 1k (0/2) |
|
RF DF SJ |
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu |
PP |
3 |
DF |
6k (2/3) | --- |
|
RF DF SJ |
Hygiena a technológia potravín živočíšneho pôvodu |
PP |
3 |
DF |
7k (2/3) | --- |
|
RF DF SJ |
Hygiena v stravovacích zariadeniach a gastronómia |
PP |
3 |
DF |
--- | 6k (1/3) |
|
RF DF SJ |
Infekcie a intoxikácie z potravín |
PP |
3 |
DF |
4k (1/2) | --- |
|
RF DF SJ |
Legislatívne požiadavky pre produkciu krmív a spracovanie a predaj potravín |
PP |
3 |
DF |
5k (0/2) | --- |
|
RF DF SJ |
Prevádzková prax |
PP |
3 |
DF |
--- | 4k (0/2) |
|
RF DF SJ |
Príprava bakalárskej práce |
PP |
3 |
DF |
0k (0/2) | 4k (0/0) |
|
RF DF SJ |
Využitie informačných systémov farmárom |
PP |
3 |
DF |
--- | 4k (0/2) |
|
RF DF SJ |
Základy podnikania a projektový manažment |
PP |
3 |
DF |
--- | 4k (1/2) |
|
RF DF SJ |
Biotechnológie vo výrobe potravín |
PVP |
3 |
DF |
2k (1/2) | --- |
|
RF DF SJ |
Manažment farmy |
PVP |
3 |
DF |
--- | 2k (1/2) |
|
RF DF SJ |
Manažérska etika |
VPR |
3 |
DF |
1k (1/2) | --- |
|
Počet záznamov v databáze: 40 |